Rietdekkersbedrijf van Velthuizen

Rietdekkersbedrijf Van Velthuizen uit Elst (U) is gespecialiseerd in nieuwbouw en onderhoud van rieten daken.

Wij zijn lid van de Vakfederatie Rietdekker(s) en geven 10 jaar garantie op de kwaliteit en uitvoering van een rietendak, dat door ons is aangelegd. Uiteraard werken wij volgens de recente veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Rietdekkersbedrijf Van Velthuizen VOF
Rijkstraatweg 38a

3921 AJ ELST

Telefoon: 0318-478003
Mobiel: 06-23955898 of 06-12108285

Onderhoud

Ieder dak heeft een hoeveelheid inspectie en onderhoud nodig. Allereerst om de waterdichtheid en betrouwbaarheid van de waterkerende laag te kunnen garanderen. In de tweede plaats om een zo optimaal mogelijke levensduur van het dak te behalen.

Een specialistisch gedeelte van dit onderhoud is algen (en mos) bestrijding op rieten en pannen daken. Algen kunnen een dak helemaal met een groene laag bedekken. Deze laag beinvloed de droogtijd van het dak zeer negatief. Het dak droogt veel langzamer.

Een zwaar bealgt rieten dak zal nauwelijks nog echt droog worden. Door verstikking van het riet kan de levensduur van het rietpakket behoorlijk bekort worden.

Dakreiniging, en dan met name bestrijding en verwijdering van de algenfilm zorgt ervoor dat het rietpakket weer kan ademen en haar optimale droogtijd terug krijgt.

Tevens kan het dak behandelt worden met een biologisch bestrijdingsmiddel tegen mos en alg. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wij staan voor:

  • Kwaliteit en service
  • Professionaliteit en betrouwbaarheid

Adres

Ons adres:

Rijkstraatweg 38a 3921 AJ ELST

GPS:

51.9850703, 5.4933826

Telefoon:
Neem contact op

Recensie achterlaten

Prijs
Kwaliteit
Reactiesnelheid
Professionaliteit
Betrouwbaarheid
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen