Radius: Uit
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

Brandmeldinstallaties, Camerasystemen, Veenendaal, Rhenen, Ede, Wageningen, ELst, Opheusden, Amerongen

Ongewenste bezoekers, inbraken, u moet er niet aan denken. Met professionele camerabewaking heeft u altijd zicht (realtime en achteraf) op uw terrein én schrikt u ongewenste bezoekers af. Veenendaal Beveiligingstechniek heeft bij talloze klanten succesvol camerabewaking geplaatst. Wanneer optimaliseert u uw beveiliging?

Brandveiligheid van gebouwen; iedereen heeft ermee te maken. Of u nu architect bent, eigenaar, aannemer, huurder of enkel bezoeker. Wanneer er brand uitbreekt, is het noodzaak dat iedereen die zich in het gebouw bevindt zo snel mogelijk in veiligheid kan worden gebracht. En dat niet alleen – u wilt ook uw waardevolle bezittingen beschermen.

Inbraak geeft niet alleen schade of verlies van kostbaarheden, het tast ook uw gevoel van veiligheid aan. Een alarmsysteem van Veenendaal Beveiligingstechniek detecteert ongewenst bezoek en slaat letterlijk alarm. Niet alleen als mensen een terrein betreden, maar ook als er een raam of deur ongeoorloofd geopend wordt.

In plaats van het gebruik van een slot en sleutels, wordt uw pand elektronisch beveiligd d.m.v. een toegangscontrolesysteem. Een toegangscontrolesysteem kan worden ingericht met: Elektronische sleutels (vingerafdrukken, ‘druppel’, toegangscodes of pasjes); Kaartlezers; Softwarematige sleutels.

Naast de verkoop van diverse beveiligingsinstallaties zetten wij onze kennis ook in om de beveiligingsinstallaties te voorzien van het benodigde onderhoud. Onze deskundigen zijn gespecialiseerd in het onderhoud en beheer van de systemen. Met het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud voorkomt u storingen en ongewenste meldingen.

Beveiligingssystemen worden meestal aangesloten op een meldkamer. Wordt er ingebroken of breekt er brand uit in uw pand? Dan worden de hulpdiensten direct ingeschakeld. Dit verhoogt de kans op een goede afloop. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij leggen deze graag aan u uit.

Onze werkwijze

Inventarisatie
We verdiepen ons in de wensen van de opdrachtgever om de behoeften van de eindgebruiker inzichtelijk te maken.

Realisatie
Met een helder doel voor ogen starten we het creatieve proces en werken we ideeën uit naar een concreet ontwerp.

Optimalisatie
We toetsen of alles voldoet aan de verwachtingen en eisen vanuit de regelgeving.

Oplevering
Definitieve oplevering, waarna we u natuurlijk altijd zullen ondersteunen in het beheer en onderhoud van uw beveiligingssystemen.

Waarom Veenendaal Beveiligingstechniek?

  • Bij ons bent u geen nummer, maar  wij streven naar persoonlijk contact en een lange termijn relatie!
  • Meer dan 12 jaar ervaring
  • Van PvE tot certificering
  • 24 uur dienstverlening
  • 1 aanspreekpunt
  • Betrouwbaar & persoonlijk
  • VEB gecertificeerd

Like ons op Facebook en wordt op de hoogte gehouden van al onze projecten: Klik hier

Openingstijden

Maandag

9:00 tot 17:00

Dinsdag

9:00 tot 17:00

Woensdag

9:00 tot 17:00

Donderdag

9:00 tot 17:00

Vrijdag

9:00 tot 17:00

Zaterdag

-

Zondag

-

Neem contact op

Recensie achterlaten

Prijs
Kwaliteit
Reactiesnelheid
Professionaliteit
Betrouwbaarheid
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen